meubels 1

Meubels

Kijkt u al jaren tegen dezelfde meubel aan die de laatste jaren eentonig is geworden? Maar u wil het meubel niet wegdoen omdat de kwaliteit nog goed is, of bent u er aan gehecht. Dan is uw meubel in een nieuwe kleur spuiten een goede optie. Of u nu kiest voor zijdeglans, structuurlak of hoogglans iedere kleur is mogelijk.

Interieurspuiterij De Vos is de specialist op dat gebied. Tafels en stoelen, maar ook kasten, dressoirs, piano's, bedden en vrijwel alle andere meubelstukken uit uw interieur kunnen in onze spuiterij worden voorzien van een nieuwe laklaag. Als de nieuwe laklaag is aangebracht wordt uw meubelstuk voorzien van een topcoat waardoor het meubelstuk extra beschermd is en u er nog langer van kan genieten.

Ook voor uw verkleurde (gefineerde) meubels hebben wij een oplossing. Wij voorzien de meubels van een nieuwe laklaag waarbij wij ook de originele kleur weer ophalen.

Uit reacties van klanten blijkt steeds weer welke verbluffende uitwerking overspuiten kan hebben. Veelal overtreft het eindresultaat de vooraf gestelde verwachtingen.